agenda

De woestijn

De woestijn

Tijdens dit concert wordt een stuk voor koor en harp uitgevoerd, waarvan ik de tekst schreef. Titel van het stuk: De woestijn.

Workshop: schrijven en wandelen

Workshop: schrijven en wandelen

Wandelen is voedend voor het schrijfproces, het geeft afstand, inzicht en inspiratie. In het hartje van de ongerepte Auvergne maakt wandelen integraal deel uit van een schrijfvakantie, onder begeleiding van een ervaren wandelcoach én van een ervaren auteur.
Tijdens deze workshop verblijft u op het prachtige domein Moulin des Borderies in Singles – Auvergne. Tijdens de schrijfvakantie kan u genieten van heerlijke maaltijden die ter plaatse in de buitenkeuken worden klaargemaakt. Ook ontbijt en lunch zijn in de prijs inbegrepen. U verblijft met twee personen in één van de ruime gîtes.

In samenwerking met romanschrijfster en dichter Hilde Keteleer en outdoor coach Linda Desmet.

26 – 31 Augustus 2017
maximaal 8 deelnemers
€ 750 all-in – excl. reiskosten

Meer info vindt u hier.

Schrijfvakantie in de woestijn

Schrijfvakantie in de woestijn

 
Regelmatig neem ik een groepje schrijflustigen mee naar de Egyptische oase Bahariya. Het is een combinatie van wandelen in de meest bevreemdende en inspirerende landschappen die ik ken (de Witte Woestijn, de Zwarte Woestijn, de Kristalbergen, etc.), schrijven en feedback krijgen, slapen onder de sterren, en genieten van de kookkunst en de hartelijkheid van de bedoeïenengidsen en het gezelschap van medeschrijvers. Er is ook mogelijkheid om aan yoga te doen.

Minimum aantal deelnemers: 4 / Maximum: 8
Periode: volgt
Prijs: 1300 euro – vlucht, verblijf, transport, maaltijden en begeleiding inbegrepen
Inlichtingen: hilde.keteleer@telenet.be of 0473/73 23 29